Organisatie

Wij krijgen energie van complexe en uitdagende vastgoedprojecten, waar verschillende functies en belangen samenkomen, alsook financiële, juridische en technische haalbaarheid in een dynamische omgeving.

Dat vraagt om een professionele, zorgvuldige, oplossingsgerichte en constructieve aanpak met veel aandacht voor ieders belangen, draagvlak, inhoud en proces. Dat in combinatie met veel doorzettingsvermogen en een positieve insteek leidt tot de gewenste (project)resultaten.

Wij opereren als onafhankelijke projectmanager, ontwikkelaar of adviseur voor een breed scala aan opdrachtgevers. Onze ruime ervaring bij zowel gemeenten als marktpartijen, maakt dat wij een brede blik hebben op het ontwikkelen, realiseren en beheren van vastgoed en in staat zijn om complexe projecten met uiteenlopende belangen in goede banen te leiden.

Dit altijd vanuit een actieve rol gericht op kansen zien, vinden én mogelijk maken. Zo schept Flow vastgoed vanuit een vakinhoudelijke en flexibele rol, helderheid in vraagstukken op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling.

Ons onderscheidend vermogen? Vanuit onze commerciële achtergrond bouwen we aan toekomstbestendige plannen, gebieden en realistische business modellen. Zowel vanuit financieel, ruimtelijk als maatschappelijk perspectief.

Met Flow vastgoed aan tafel weet je wat voor vlees je in de kuip hebt. Wij kunnen gekenmerkt worden als: oplossingsgericht, pragmatisch, bemiddelend, positief, constructief, sociaal, realistisch en altijd op zoek naar mogelijkheden en oplossingen. Wij zijn Flow vastgoed.

frederik flokker flow vastgoed

Frederik Lokker – Flow Vastgoed

Neem Contact Op

contact icon
Wilt u meer weten over de activiteiten van Flow Vastgoed of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact op met Frederik Lokker.
Neem Contact Op